Naprapat

Naprapat

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Ved å kombinere ulike behandlingsteknikker vil en behandling hos naprapat redusere muskelsmerter og dårlig bevegelse. Behandling av idrettskader og forebygging innenfor idrettsmiljøer er også et viktig arbeidsområde for naprapatene.


Sliter du med hodepine, svimmelhet, smerte i skulder, arm, ryggrad, bekken, hofte, kne, legg eller fot?  Eller kanskje du trenger hjelp med prestasjonsfremmende behandling innen idrett? Ja, da er du i trygge hender hos naprapaten!


Lina Kristine Ekeberg jobber som naprapat på Aura Trening og Helse hver fjerde mandag. Du trenger ingen henvisning fra lege for å bestille time.


Naprapati inngår i ordningen med helseforsikringer og du som har helseforsikring kan benytte denne hos Lina. Vi kan fakturere forsikringsselskapet direkte, slik at du slipper å legge ut.


Lina sitt spesialfelt i tillegg til ordinær naprapati er:

Smertebehandling med nåler.

Løpsanalyse.

Personlig trener.

Teipteknikker.

FMS (Functional movement screening).


Prisene for behandling hos Lina er:

Førstegangskonsultasjon 650,- (40 minutter)

Oppfølgingstime 600,- (30 minutter)


Slik booker du time:

Ringer resepsjonen på tlf 51314545.

Lik facebooksiden til Naprapat Lina Ekeberg, og send henne en melding der.Ditt lokale treningssenter!